DOCUMENTACIÓ I INFORMES

 

El servei d’Oficina de Transformació Comunitària de la Ribera (OTC LA RIBERA) té com a principal objectiu el foment de la creació i el desenvolupament de comunitats energètiques (CEL) en l’àmbit territorial de les comarques valencianes de la Ribera Alta i la Ribera Baixa del Xúquer.

 

En aquesta secció es poden trobar els informes i estudis generats o utilitzats per promoure les comunitats energètiques locals (CEL). A més, es fa també un recull dels materials produïts per portar a terme les accions de difusió, assessorament i acompanyament de l’OTC LA RIBERA.

 

Document Descripció
1 Informació sobre el servei OTC LA RIBERA Breu descripció sobre el servei d’oficina de transformació comunitària de la Ribera (objecte, objectius, àmbit d’actuació, etc.)
2 Introducció a les comunitats energètiques locals (CEL). Recull d’informació. Document explicatiu sobre les comunitats energètiques locals. Adreçat principalment als ajuntaments, el document inclou informació sobre el paper dels ajuntament, instruments disponibles i les responsabilitats adquirides. El document és un recull d’informació d’altres publicacions.

 

MÉS INFORMACIÓ I CONTACTE

OTC LA RIBERA

Consorci de la Ribera – Àrea d’Energia

Edifici Polivalent Verge de la Salut – C/ Safor, 22; Algemesí; 46680.

+34 962424641

otc@consorcidelaribera.com

 

            

Skip to content