Informació sobre l’edifici

L’Ajuntament d’Algemesí és propietari de l’edifici situat en el carrer Figueres nº 3 del municipi, ubicat de manera contigua a l’edifici de l’ajuntament, amb una superfície de 154 m², una edificació que data del 198430 i té una superfície construïda de 362 m².

L’Ajuntament d’Algemesí , ha previst la remodelació de l’edifici complet per a poder albergar diferents departaments de l’ajuntament, amb el qual, poder tenir accés des del mateix edifici per la planta primera i segona.

Es tracta d’un edifici de planta baixa i dos altures, amb accés des del carrer de Figueres nombre 3, amb estructura de formigó, coberta de teula tipo àrab de dos aigües a la primera cruixia,  a una aigua en la coberta darrera i coberta plana en la resta de l’edifici, la distribució és la següent:

  • Planta baixa: formada per una sala o vestíbul de l’edifici, en el que es situa l’escalera, així com diverses habitacions, un pati interior obert, cuina, dos lavabos i magatzems.
  • Planta primera: formada por el forat de la terrassa i pati de la planta baixa, diverses habitacions, un saló principal, cuina i lavabo en la primera. En la cruixia darrera es disposa d’una cambra.
  • Planta segona: formada per terrassa exterior i una sala principal.

 

 

Presentació edifici C/ Figueres nº 3 SMART BUILDING CPI 2021 – Presentació edifici

Skip to content